Data Masterclasses najaar

Dit najaar is er een mooi aanbod van 2 Masterclasses. Op 26 september komt Rita Goswami en op 21 november Annie Jones. Reserveer de data alvast in je agenda. Uitgebreide inhoudelijke informatie volgt in de komende nieuwsbrieven. 
 
Rita Goswami neemt je mee in de filosofie van de Bhagavad Gita, het verhaal van Krishna de leraar en Arjuna de leerling dat ook over jou leven gaat.
Annie Jones leert je twee sequenties, beiden Namaskar (groet) aan de godinnen Tulsi en Saraswati. Door middel van mantra, beweging en meditatie kun je nog dichter bij je authentieke innerlijke kracht komen.
 
Daarnaast start op 26 september de 5 daagse meditatiecursus in Drenthe. Een mooie voorbereiding voor de meditatieopleiding, mogelijk een tip voor je leerlingen. Als je je voor 14 juli aanmeld krijg je € 50 korting en is de prijs € 295. Daarna is de prijs € 345.
 
In het weekend van 3 en 4 oktober begint een nieuwe Dru Sound Cursus. In 3 weekends onderzoeken we hoe jij je eigen klank kunt vinden en je lichaam in kunt zetten als het instrument van jezelf. Of je nu een (yoga-) docent bent of niet, met kracht en overtuiging kunnen spreken en expressie geven aan wie je bent is voor iedereen interessant!
 
In het najaar begint in Dru Centre Den Haag de Dru yoga zwangerscapscursus, met als eerste weekend 10 en 11 oktober. 
Dru yoga leent zich bij uitstek als basis voor zwangerschapsyoga. Met zijn zachte vloeiende bewegingen en eenvoudige aanpassingen wordt de zwangerschap gesteund en de bevalling voorbereid.
Met deze cursus is de docent in staat veilig les te geven, plezier en vertrouwen in de zwangerschap te bevorderen en toe te werken naar een goede bevalling en een positieve leefstijl. De lessen bevatten theoretische en praktische aspecten. 
 
Deelname aan de meditatie- sound-  of zwangerschaps cursus telt mee als masterclass.
 
Klik hier voor meer informatie.