Dru Summerschool

We nodigen je van harte uit in augustus drie dagen lang Dru Yoga en Dru Meditatie te oefenen tijdens de summerschool! Deze summerschool organiseren we speciaal voor zowel studenten die de Dru Yoga opleiding volgen als voor gediplomeerde docenten. 
In een gezellige atmosfeer leer je hoe je je beoefening van Dru Yoga reeksen en asana’s kunt verdiepen en de Dru ervaring op je leerlingen over kunt brengen met yoga en meditatie op elk niveau. Natuurlijk is er ook tijd om je te ontspannen.
 
Als docent (in opleiding) is de summerschool hét moment voor verdieping en tegelijk tijd om jezelf op te laden en tot rust te komen. Is er een reeks waar je je in wilt verdiepen of ben je toe aan meer werk op een onderwerp, zoals pranayama, dan nemen we dat mee in het programma. Iedereen kan zijn eigen wensen voor het programma inbrengen. De summer school is jouw kans om te krijgen waar jij behoefte aan hebt!
 
En dat niet alleen, je krijgt les van vier docenten uit het team: Jolanda Jonker, Erik van Velzen, Michiel van Schaveren en Ineke de Hulster.
 
Ze nemen je mee in hun eigen specialiteit en expertise. Voor Jolanda is dat sound en pranayama. Erik neemt ons mee in de traditie van yoga en het samenwerken met mensen. Michiel zal zijn kennis en ervaring van meditatie inzette, om vanuit stilte en ontspanning in een druk leven te kunnen staan, naast zijn kennis van de Bhagavad Gita. Ineke brengt haar kennis in van stemprojectie, naast corestability en bewegin in flow.