Bhusundi in het land

Het mantra/bhajan duo Bhusundi (www.bhusundi.com) gaat het land in en zoekt locaties om te kunnen optreden.
 
Beste docent! Na een jaar relatieve rust is ons mantra/bhajan-duo Bhusundi van plan om opnieuw uit te vliegen en vaak te gaan optreden. En daarvoor zijn we op zoek naar locaties! In deze mail leggen we uit wie we zijn en wat we doen.
 
Wie zijn we? Bhusundi bestaat uit Bertram van Alphen en Tom Dicke. Velen van jullie kennen ons al, want we zijn al een tijd verbonden aan Dru Yoga, recent onder andere als docent op de Sound cursus. Maar we zijn ook zanger en muzikant. Bertram zingt en tokkelt, Tom speelt toetsen en zingt, en samen schrijven we nummers. Wat we zo fijn vinden aan Bhusundi is dat we onze twee grootste passies erin kunnen verenigen: muziek (we hebben allebei een conservatoriumopleiding gevolgd) en spiritualiteit.
 
Wat doen we? Waar spiritualiteit en muziek elkaar raken ligt mantra en daarmee ook bhajanmuziek dichtbij. Bhusundi maakt muziek die raakt en meeneemt, troost en optilt, in het Engels en in het Sanskriet. Ons optreden is niet alleen vóór maar ook mét het publiek: bhajans zijn liedjes met korte teksten en vrij veel herhaling, zodat iedereen kan meezingen om zo een deel van de muziek te worden. 
Volg deze link en je vindt een filmpje van ons.
 
Wat bieden we? We gaan vanaf september weer optreden. En dat willen we ook graag bij jou in de buurt doen. We bieden dus een concert aan, en zijn op zoek naar locaties om te spelen. Dat kan haast overal: juist deze stijl leent zich net zo goed voor een concert in een yogacentrum of een theater als voor een knus optreden in een huiskamer. Heb jij zelf een locatie waar we zouden kunnen komen, of weet je er een in de buurt? Laat het ons weten, via bhusundimusic@gmail.com Ook voor verdere vragen kun je mailen, of bel ons op een van onderstaande telefoonnummers.
 
We horen heel graag van je! Tot snel, groeten van
 
Tom: 06 - 36 113 707. Bertram: 06 - 42 72 30 19