Kwalificatieformulier

Zoals je weet heb je als lid van het Dru Professioneel Netwerk de verplichting tot nascholing. Je bent verplicht om jaarlijks deel te nemen aan twee Dru evenementen waarvan zeker één Masterclass.
Daarnaast volgen velen van jullie nog een of meer Dru cursussen in Wales. Vaak zijn wij hiervan niet op de hoogte.
 
In september sturen we jullie daarom per email een kwalificatieformulier waarin je zelf moet invullen aan welke Masterclasses, evenementen en Dru cursussen je hebt deelgenomen voor de nascholing. Op die manier ben je zelf verantwoordelijk voor je kwalificatie als lid van het Dru Professioneel Netwerk.
Wij krijgen hierdoor een beter overzicht en we voorkomen hiermee dat je ten onrechte een herinnering tot nascholing krijgt. 
 
Het belangrijkste doel van het DPN is het garanderen en bevorderen van kwaliteit. Docenten die lid zijn van het DPN en het Dru DPN merk gebruiken, staan garant voor kwaliteit, deskundigheid en een uitstekende ondersteuning van cursisten. 
Die kwaliteit willen we graag bewaken en daarom vragen we je hier serieus mee om te gaan en het kwalificatieformulier voor het einde van het jaar, in december aan ons terug te sturen. Zo zorgen we samen voor die kwaliteit van Dru.
 
Alvast heel hartelijk dank,
Team Dru Professioneel Netwerk