Fijne feestdagen

Het jaar 2015 ligt bijna achter ons. We wensen iedereen fijne feestdagen toe en een gelukkig nieuw jaar. En natuurlijk vooral een jaar waarin je iedere dag kunt genieten van yoga, meditatie en spiritualiteit. 
 
Wat waren de hoogtepunten van 2015? 
 
Jullie konden deelnemen aan vijf masterclasses. Anita begon het jaar met EBR 9, de elementen van de natuur. Vera gaf een dans masterclass en Nanna verdiepte je ervaring van het anahata chakra met yoga voor het hart. Na de zomer gaf Rita een masterclass over de echte betekenis van vrijheid en vorige maand sloot Annie het jaar af met de godinnen Tulsi en Saraswati. 
 
Het was een vernieuwend jaar waarbij jullie keus hadden uit verschillende specialistische bijscholingen, zoals de cursus ‘Zorg voor de rug’, de zwangerschapsyoga, Dru therapy bij stress en trauma en de summerschool met nadruk op manomaya kosha. En natuurlijk niet te vergeten de Sound en Mantra cursus, de meditatiecursus en de yoga en meditatie opleidingen die meerderen van jullie hebben gevolgd.
 
Daarnaast is onze naam veranderd. De nieuwe naam ‘Dru Professioneel Netwerk (DPN)’ benadrukt dat we een beroepsvereniging zijn, waarbij we met elkaar samenwerken, een netwerk zijn.
 
We hopen dat jullie genoten hebben van de meerdere nieuwsbrieven, met onder andere interviews met jullie collega’s en natuurlijk uitgebreide informatie over de masterclasses. En we zijn jullie dankbaar voor je bereidheid het nieuwe kwalificatieformulier in te vullen en terug te sturen aan ons. 
 
Het was elke keer weer fijn jullie het afgelopen jaar op meerdere momenten te ontmoeten en we kijken er naar uit jullie ook weer in 2016 te zien. Op de netwerkbijeenkomst van 8 januari, de masterclasses of bij andere evenementen en opleidingen.
 
Fijne feestdagen!
 
Team Dru Professioneel Netwerk,
 
Dymph Gerlag, Geertje La Rivière, Erik van Velzen, Karen Oostinga en Quirine Wentink