Geef een verpleegstersopleiding in India cadeau !!!

Vraag je je nog af wat voor cadeau je met Kerst wilt geven? Geef een gezondheidsproject cadeau! De humanitaire projecten van de Stichting World Peace Flame Foundation zijn volop actief met de ‘ medical camps’ en de aan de medical camps gerelateerde acties in India.
Zij zorgt ervoor dat jouw cadeau direct ten goede komt van de mensen ter plekke.
 
Er is de afgelopen tien jaar veel bereikt in ons medische werk in India. Meer dan 22.000 mensen zijn door artsen behandeld en we hebben 20 verpleegsters opgeleid om te zorgen dat dit werk ook de komende jaren kan doorgaan.
 
We nodigen je van harte uit om eens een heel ander cadeau te geven aan je vrienden of kennissen. Op de bijgevoegde gift card vul je in wat je hebt gekocht (bijvoorbeeld een bril of een verpleegstersopleiding) en die geef je als cadeau. 
 
Hoe werkt het?
Vul in welke projecten je graag ondersteunt
Stuur het ingevulde formulier naar de World Peace Flame Foundation (De Overmaat 73, 6831 AG Arnhem) 
Maak je donatie over via de website
Print een gift card
 
Als je nog iemand weet die ook geïnteresseerd is kun je hen de PDF bestanden weer doorsturen. Zo gaat de Kerst sneeuwbal feestelijk rollen!!!
 
Wij danken je namens Savitri voor alle steun die je de World Peace Flame Foundation al hebt gegeven en wensen je namens haar alvast een prachtige feestmaand toe.