Themadag Dru yoga therapie bij stress en trauma

Uitnodiging: themadag ‘Dru yoga therapie bij stress en trauma’ op 20 maart
 
Op 20 maart, de dag na de masterclass van Savitri, vindt de 3e dag van de cursus ‘Dru yoga therapie bij stress en trauma’ plaats. Alle DPN docenten zijn van harte welkom om zich voor deze dag aan te melden.
 
Het programma richt zich met name op de achtergrond van vluchtelingen en de huidige situatie in Nederland: kennis die je in de praktijk zal helpen.
 
Esseline van der Sanden gaat in de op de Syrische cultuur. Zij heeft met haar gezin jarenlang in Syrië gewoond en gewerkt en kent de kwaliteiten en de schoonheid van die cultuur. Op dit  moment zet zij zich voortdurend in voor de noden van de Syriers. 
 
Anke van Keulen, sociaal pedagoog en gespecialiseerd in het ontwikkelen van educatief materiaal , gaat in op het omgaan met getraumatiseerde kinderen.
 
Wij zorgen voor de aansluiting van hetgeen Dru Yoga specifiek kan bieden tevens zullen we  zorgen voor actuele informatie over de huidige situatie van vluchtelingen in Nederland. Kortom: het belooft weer een interessante dag te worden!
 
Na de zomer staat er weer een nieuwe cursus van 2 dagen gepland over de specifieke technieken waarmee je getraumatiseerde mensen kunt helpen. Heb je interesse in deze cursus, dan raden we je aan eerst de dag van 20 maart te volgen.
 
Praktische informatie over 20 maart:
Prijs: € 70,00
Locatie: Dorenweerd College  Dalweg 5 in Doorwerth
Tijden: 10.30 tot 17.00 uur