Dru Sterrensysteem 2017

Overzicht voor je nascholing als Dru Docent 
 
Het Dru sterrensysteem maakt in een keer duidelijk hoe je ieder jaar aan je nascholingsverplichtingen kunt voldoen. Verzamel twee sterren en je bent klaar! 
In je DPN-overeenkomst kun je lezen dat je naast een masterclass ook een ander evenement dient te volgen om aan je nascholingsverplichting te voldoen. We vinden het belangrijk om te zorgen dat je minimaal twee momenten in het jaar hebt om je kennis van Dru yoga en meditatie te verdiepen, nieuwe ideeën op te doen en weer contact te hebben met Dru docenten. De yogawereld staat niet stil en wij willen je daar graag bij ondersteunen. Je bent dus verplicht om elk kalenderjaar twee Dru sterren te verzamelen.
 
Regelmatig wordt ons gevraagd welke evenementen onder de nascholing vallen en welke niet. Om het makkelijker te maken hebben we het Dru ‘sterrensysteem’ geïnitieerd. 
 
Hieronder zie je een overzicht van evenementen die vallen onder de nascholing. Evenementen van een dag, zoals een masterclass, krijgen één ster. Evenementen die langer dan een dag duren krijgen twee sterren. Zo geeft een Summerschool twee Dru sterren (★★) en een Masterclass één Dru ster (★). Volg je in het jaar de Summerschool, dan heb je dus meteen voldaan aan de kwalificatie eisen van het Dru Professioneel Netwerk. Volg je een masterclass, dan dien je nog één ster te halen. 
Alleen onderstaande evenementen tellen mee voor je kwalificatie 2017.
 
Overzicht van alle evenementen in 2017 die vallen onder DPN nascholing
1. Dru Masterclass (★)
2. Summer school Nederland (★★)
3. Summer school Wales (★★)
4. Vijf daagse Dru Meditatiecursus (★★)
5. Cursus Dru Sound  (★★)
6. Dru Conferentie Nederland (★★)
6. Persoonlijke mentoring met een Dru docent in Arnhem (★) ( geef dit aan ons door!)
7.Volg je een retraite of cursus in Dru Centrum Wales, laat het ons dan weten dan overleggen we.    
                                                                     
Als er gedurende het jaar nog andere evenementen georganiseerd worden die ook meetellen voor de kwalificatie dan laten we dit weten.
Het eerste jaar na je afstuderen mag je volstaan met 1 ster.
Dru yogadocenten die de Dru Meditatie docentenopleiding volgen, hebben meteen aan de nascholingsverplichting voldaan. Dat geldt ook voor Dru Meditatie docenten die de Dru Yoga docentenopleiding doen.