Dru Yoga op Sociale Media - Facebook, Twitter, Youtube, Linkedin

Saturday, 25 May, 2013

Sociale Media is de naam voor online platformen waar degenen die het gebruiken de inhoud samen stellen, zonder dat direct een professionele redactie er aan meewerkt. Hoofdkenmerken zijn de interactie en de dialoog tussen de gebruikers. Via deze media kan men verhalen, kennis en ervaringen delen. Dru Yoga en de sociale media hebben elkaar ook gevonden.

 

Vanuit ons gedachtegoed:  "Geef mensen wat ze nodig hebben om zichzelf te veranderen', zijn wij naast onze Dru Yoga en Dru Meditatie docentenopleidingen de weg naar de sociale media gaan bewandelen omdat de sociale media nu eenmaal een snelle manier zijn om informatie, artikelen, tips en evenementen te delen. Daarnaast is het bereik groot en dat is precies wat we willen. Zoveel mogelijk mensen bereiken met onze artikelen over Dru yoga en Meditatie, praktische oefeningen, artikelen over producten en artikelen over ervaringen van Dru Yogadocenten. Leuk om te lezen en makkelijk door te sturen naar vrienden en bekenden via de 'share buttons'. Kortom, we hebben voor ieder wat wils.

 

Hieronder vind je een overzicht van waar we te vinden zijn. Kom ons daar graag opzoeken en 'vind-ons-leuk', 'deel-ons', 'tweet-ons' en stuur ons door. Bijvoorbeeld onze 4 nieuwe blogs met interessante en inspirerende artikelen over Dru Yoga. Voel je ook vrij om links te maken naar deze blogs vanaf je eigen website.

Hieronder vind je een overzicht waar je ons kunt vinden op de social media:

Facebook  
Twitter  
Google+  
Youtube  
LinkedIn  
Pinterest  
Vimeo
  
Tumblr  
Flickr

Blogs met artikelen over Dru Yoga vind je op:

www.druyoga.nl/blog

www.druyogablog.nl

www.druyogaopleiding.nl

www.druyogaprodukten.nl

Dru Yoga, facebook, twitter, google+, youtube, linkedin, social media