Inhoud Masterclass 24 september

In de masterclass op 24 september leer je alles over de achtergrond van EBR 6 en van ‘Agni Sarav’, de reeks voor innerlijk vuur. 
 
Wat kun je verwachten op 24 september?
 
EBR 6
Padma laat je zien wat de energetische sleutels van deze reeks zijn. Deze EBR helpt je om je obstakels op te lossen en een nieuw pad te creëren. Met deze EBR kun je de grootste schat in jezelf ontdekken. ‘Op het moment gebeuren er best heftige dingen in de wereld’ zegt Padma. ‘Deze EBR helpt je om intense indrukken te verwerken en jezelf weer in evenwicht te brengen’.
 
Agni Sarav
Dit is een reeks die de niveaus van vitaliteit opbouwt. Je slaat als het ware zonlicht op in je lichaam, zodat je wanneer de winter komt, je energie ter beschikking hebt. Een hele krachtige en sterke sequentie. 
 
Dru Meditatie
Meditatie is onmisbaar op een dag waar we de diepere effecten van asana en EBR gaan verkennen. Je zult gaan merken hoe meditatie je kan helpen om vanuit verschillende kosha’s de yoga te ervaren.
 
Asana
Samen identificeren we de kern effecten van een houding en daarna, met creativiteit en een nieuwe kijk op de houding, onderzoeken we verschillende aanpassingen. De ‘micromethode’ gaat zowel bij EBR als de asana beoefening van pas komen.