Introductiedagen Dru Meditatie

 
Dru Meditatie
Heb je altijd al een interesse in meditatie gehad, maar ben je er nog nooit aan begonnen? Of mediteer je juist al langer maar ben je benieuwd wat Dru Meditatie inhoudt? In beide gevallen is het bezoeken van een Dru Meditatie introductiedag een goed idee.

Meditatie is, kort gezegd, “de ruimte tussen je gedachten langer maken”. Dat levert veel voordelen op en gelukkig ervaar je die voordelen al voordat je de meditatieve staat hebt bereikt. Enkele voordelen van Dru Meditatie:

 
een gevoel van geluk zonder aanwijsbare reden van buitenaf
een verhoogde helderheid, focus van geest, waardoor je oplossingen sneller ziet.
een verhoogd concentratievermogen, waardoor je efficiëntie toeneemt
sterkere wilskracht en een groter uithoudingsvermogen

Wat gaan we doen?
We leren je het proces van een succesvolle meditatie: we kijken naar zithouding, hoe je een rusteloos hoofd kunt kalmeren, we nemen enkele obstakels door die veel mensen bij het mediteren ervaren, en ook yoga, ontspanning en inspiratie komen aan bod. Tijdens de dag ben je in de gelegenheid om vragen te stellen aan onze ervaren docenten, de sfeer te proeven en kennis te maken met andere geïnteresseerden. Tevens kun je de opleidingsmaterialen inzien. 

 
Ook voor degenen die de Dru Meditatieopleiding willen doen is een bezoek aan een introductiedag van waarde omdat je hier de technieken leert die je moet beheersen om aan de opleiding te kunnen beginnen. De nieuwe meditatieopleiding start in oktober 2017. In 12 weekenden verdeeld over 2 jaar leer je alle aspecten van Dru meditatie. Tijdens de middag kun je opleidingsmateriaal inkijken en vrijblijvend een oriënterend gesprek voeren met een van onze docenten. 
 
Wat heb je nodig?
Een mat, deken, kussentje en een flesje water. Wij zorgen voor de thee.
 
Data en tijden
Voorlopig zitten de introductiemiddagen er weer even op. We houden je hier op de hoogte van nieuwe data!
 
Hartelijk welkom!
Het Dru meditatie-team
Dru Meditatie Introductiedag