Dru Yoga voor 10 jaar World Peace Pathway

Seminar
27 April 2014
Price: 
25,00 €
Zondag 27 april leidt Savitri MacCuish een unieke yoga en meditatie sessie in Den Haag ter gelegenheid van van het 10 jarig bestaan van het World Peace Pathway in Den Haag.
 
De Dru Yoga workshop zal je niet alleen een aantal effectieve oefeningen geven om je verfrist en energiek te voelen; het levert tevens een bijdrage aan de projecten van de WPF. Om aan deze Dru yoga workshop deel te kunnen nemen hoef je aan geen enkel fitness niveau te voldoen. Iedereen kan meedoen!!
 

Stichting World Peace Flame

Met deze benefiet workshop vragen we aandacht voor het werk van de World Peace Flame Foundation in Nederland en India (bv. medische hulp projecten). Alle opbrengsten gaan er rechtstreeks naar toe en we hopen die dag zoveel mogelijk bij elkaar te brengen. Je bepaalt zelf hoe groot je bijdrage aan de vredesprojecten zal zijn. Vrienden en familie zijn van harte welkom.
Wil je meer weten over het werk van de WPF Foundation kijk dan hier: www.worldpeaceflame.org
 
Savitri MacCuish is directeur van Dru Netherlands en de Stichting World Peace Flame en een van de initiatiefnemers van de World Peace Flame in 1999. Met haar vele jaren ervaring in het trainen in authentiek leiderschap en management skills geeft Savitri je een heldere kijk op wie je in essentie bent. Haar warme uitstraling en haar begripvolle benadering laten je zien hoe je door middel van yoga en meditatie je fysieke bewustwording kan verruimen.
 
Zondag 27 april 2014
van 1000-1300 uur
in het Bilderberg Europa Hotel
Zwolsestraat 2
2587 VJ Scheveningen
 
Kie bij het boeken uit een van onderstaande toegangskaarten:
Benefiet brons €25.-
Benefiet zilver €35,-
Benefiet goud €45,-
 
Als je meer wilt doneren, kun je het extra bedrag overmaken op 
 
Bank account number: 3319 99 153
BIC RABONL2U
IBAN NL91 RABO 0331999153
 
ten name van World Peace Flame Foundation