Dru Yoga docentenopleiding

Wil je Dru Yogadocent worden?

Ben je op zoek naar een yoga-opleiding? Dru Yoga is een van de snelst groeiende yogascholen in Nederland, die hoog gekwalificeerde en gecertificeerde Dru Yogadocenten opleidt. Dru Yoga is op maat gesneden voor het moderne leven, maar is ook stevig verankerd in de rijke oude yogatraditie.
 
Waarom juist kiezen voor de Dru Yoga docentenopleiding? Omdat yogadocent worden je een geweldige carrièreswitch kan opleveren. De interesse in Dru Yoga in Nederland is de laatste 10 jaar enorm gegroeid en dit heeft geleid tot grote vraag naar gekwalificeerde Dru Yoga docenten. 
 

…of wil je Dru Yoga puur voor jezelf doen?

De Dru Yoga docentenopleiding is veel meer dan alleen maar een gekwalificeerde opleiding. Je kunt de opleiding gebruiken om te groeien in je persoonlijke ontwikkeling. Veel mensen doen de Dru Yoga docentenopleiding puur voor zichzelf. En zoals onze studenten ontdekken, gaat de Dru Yoga docentenopleiding juist ook over JOU. Het helpt je te ontdekken wie je werkelijk bent. Of je er nu voor kiest de Dru Yoga docentenopleiding te doen om docent te worden of juist alleen voor je eigen ontwikkeling: de opleiding is er helemaal voor jou! 
De Dru Yoga docentenopleiding helpt je om op een ongedwongen manier een lichamelijk en innerlijk gevoel van welbehagen te bereiken; het brengt je gedachten tot rust, je kunt beter relativeren en daarmee je zorgen reduceren wat uiteindelijk leidt tot een goede nachtrust.
 
Zou het iets voor mij zijn?
Wil je yogadocent worden? Word dan ook de allerbeste! Het is een flink besluit om te kiezen voor een bepaalde yogaopleiding, omdat de manier van opleiden altijd van invloed zal blijven op jouw manier van lesgeven. Bij Dru kunnen wij met trots zeggen dat we een hoog gekwalificeerde docentenopleiding aanbieden. Van onze ervaren Dru Yoga opleiders zul je naast de praktische vaardigheden ook de diepzinnigheid van de eeuwenoude, maar aan de moderne tijd aangepaste, Dru Yogaleer ervaren. Hun empathische manier van lesgeven is erop gericht om jou de gelegenheid te bieden ook die facetten van jezelf te openen die je zo uniek maken. Je zult ervaren dat de 16 weekenden in de 3-jarige Dru Yoga docentenopleiding voorbij zullen vliegen omdat het niet alleen heel leuk is, maar ook omdat je het vanaf het begin kunt gaan toepassen in je dagelijks leven. Iedereen kan Dru Yoga beoefenen of het nu voor je persoonlijke of professionele ontwikkeling is. De vloeiende zachte Dru stijl is geschikt voor alle leeftijden en elke lichaamsvorm. Als je eenmaal begonnen bent met de opleiding zul je ervaren dat de voordelen van Dru Yoga verder reiken dan je gedacht had. Een dagelijkse Dru Yoga beoefening kan je energieniveau verhogen. Het helpt je meer ontspannen aan te kijken tegen situaties en beter om te gaan met dagelijkse stress. Het kan helpen om je rugpijnklachten te verlichten en je stemming te verbeteren. Elke Dru Yogahouding en -sequentie biedt grote voordelen.
 

Maak je beroep van je favoriete yogasequentie..

Topvoetballers beoefenen elke dag yoga; het Nederlands elftal start elke training met de Zonnegroet; middelbare scholen bieden yoga- en ademhalingsoefeningen aan om eindexamenstress te verminderen; sportscholen bieden yoga aan; zwangerschapsyoga is de meest beoefende voorbereiding op de bevalling.
Dru Yogadocenten zijn inmiddels op alle terreinen actief. Dat zou jij ook kunnen zijn! Gebruik je creativiteit en enthousiasme om professioneel yogalessen te gaan geven want de mogelijkheden zijn ruimschoots aanwezig. En... waarom geen yogavakanties organiseren in Frankrijk? Of op Hawaii? In Amerika verdienen sommige yoga-docenten tegenwoordig net zoveel als advocaten!! (Sunday Times, mei 2007)
 

Wat denk je ervan om:

> Je eigen leuke, unieke Dru yogabedrijf op te zetten?
> Stress-management & Dru business yoga te doceren?
> Topsporters te trainen in het voorkomen van blessures?
> Specialisatie op het gebied van therapeutische yoga aan te bieden
> Samen te werken met osteopaten en/of andere medisch ondersteunende beroepen.
> Je inkomen te verhogen door Dru producten te verkopen.
> Je eigen winkel te beginnen? Lesgeven is nog maar het begin!
 
Voor informatie over de Dru Yoga docentenopleiding, kwalificatie en voortzetting van de professionele ontwikkeling, download de Dru Yoga docentenopleiding prospectus. Voor uitgebreide informatie over de opleiding kun je hier de studiegids bekijken.
 
WE HOREN GRAAG VAN JE
 
Als je meer wilt weten over de docentenopleiding neem dan contact met ons op. E-mail naar docent@dru-nl.org of bel 026 323 67 00