Doe nu ook Dru Yoga in je huiskamer met druyogaonline.nl

Dru Yoga is al vele jaren te volgen op de computer via de online lessen op www.druyogaonline.com. Nu zijn er ook Nederlandse lessen te volgen. Je vindt nu 6 Dru Yoga lessen verzorgd door Erik van Velzen en Vera Vincken, en 4 Dru meditatielessen verzorgd door Michiel van Schaveren.
 

Gratis proefperiode van 2 maanden

Je kunt gratis een proefperiode doen van 2 maanden! Hiermee kun je uitgebreid uitproberen hoe het werkt en hoe het voor jou werkt. Alles wat je moet doen is je inschrijven op www.druyogaonline.com. Na de proefperiode van 2 maanden wordt je account omgezet in een maandelijks abonnement dat doorloopt totdat je opzegt.

 

 

Schrijf je nu in voor de gratis proefperiode

Je bent nu klaar voor je proefperiode. Als je gaat naar www.druyogaonline.com kun je eerst eens rondkijken wat je er van vindt en hoe het is opgezet. Als je gaat naar '2 Month Free trial' kun je het direct aanvragen en binnen een paar minuten bekijk je al je eerste Dru Yoga of Dru Meditatieles. De website is opgezet in het engels, maar er zijn Nederlandse lessen te vinden via de taal-knop.
 
We wensen je hele fijne Dru Yoga lessen en online. Als je meer informatie of uitleg wilt, kun je een email sturen naar info@dru-nl.org of bellen naar 026 323 67 00.