Lidmaatschap

Voordelen van het lidmaatschap van het Dru Professioneel Netwerk 

Als je lid bent van het Dru Professioneel Netwerk (DPN) kun je deelnemen aan diverse masterclasses en cursussen. Je kunt het  Dru logo gebruiken en via de website van Dru Netherlands je cursussen promoten en een eigen flyer laten ontwerpen.  Je krijgt korting op een aantal producten die je via de Dru webshop koopt.
Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen en kunt advies vragen aan de senior docenten van de opleiding. Meer informatie vind je in het boekje voor Dru docenten. 
 

Verplichtingen voor leden van het Dru Professioneel Netwerk

Naast het betalen van het register lidmaatschap neem je elk kalenderjaar deel aan tenminste één Masterclass en een ander zelf te kiezen Dru evenement. Natuurlijk leef je de gedragsregels volgens de beroepscode voor Dru docenten na.
 

Wanneer kun je lid worden

Iedereen die het diploma Dru Yoga of Dru Meditatie heeft behaald kan lid worden van het netwerk.
 

Kosten Lidmaatschap

De kosten voor het lidmaatschap van het Dru Professioneel Netwerk bedragen € 75,- per kalenderjaar. Het lidmaatschap loopt elk jaar automatisch door van januari tot januari tenzij je vóór 1 december schriftelijk je lidmaatschap opzegt. 
 

Lid worden?

Om lid te worden, lever je het  inschrijfformulier in tweevoud in. Na ontvangst van het ondertekende inschrijfformulier en na de betaling van de bijbehorende factuur, worden je gegevens opgenomen en ben je lid van het Dru Professioneel Netwerk.