Kalender voor registerleden

Activiteiten met een * zijn ook voor niet registerleden.
Inschrijven voor één van deze activiteiten kan via de webshop. Je kunt voor een masterclass boeken nadat je bent ingelogd.

30 mei 2015
Masterclass Nanna Coppens: Anahata - Yoga voor het spirituele hart - Dorenweerd College, 6865 CZ Dalweg 5, Doorwerth

Krijg toegang tot de onmetelijke kracht van je hart door de Dru Anahata seqentie met mantra's. Ontdek het geheim van de anandakanda lotus.

Nanna Coppens leert je tijdens de dag:
- 12 bewegingen in relatie tot de 12 bloembladen van de anahata chakra.
- Specifieke mantra’s om de positieve aspecten van het spirituele hart te activeren.
- Hoe je de prana shakti die verbonden is met een gezond hart kunt activeren.
De bovenste 3 stappen bereiden je voor op de laatste stap:
- Het openen van de innerlijke deur naar de anandakanda lotus, waarvan wordt gezegd dat dit de chakra is waar de diepste wensen van het hart wonen.
Deze dag is voor alle leden die de spirituele essentie van hun yoga beoefening willen verdiepen.

Nanna Coppens heeft jarenlang les gegeven in Nederland aan de Dru Yoga Docentenopleiding en is nu al meer dan acht jaar actief in Engeland en Wales.

21-23 augustus
Dru Summerschool - Dru Centre Arnhem
We organiseren deze summerschool voor studenten die de Dru Yoga opleiding volgen en voor gediplomeerde docenten. 
 
We nodigen je van harte uit voor drie dagen lang Dru Yoga in augustus! Deze summerschool is speciaal ontwikkeld om Dru Yoga reeksen en asana’s opnieuw te oefenen en te genieten van rust en tijd voor jezelf. In een gezellige atmosfeer leer je hoe je je beoefening kunt verdiepen en de Dru ervaring op je leerlingen over kunt brengen met yoga en meditatie op elk niveau. Natuurlijk is er zeker ook tijd om je te ontspannen. 
 
We organiseren deze summerschool voor studenten die de Dru Yoga opleiding volgen en voor gediplomeerde docenten. We gaan het programma mede afstemmen op de onderdelen die jouw interesse hebben. 
Klik hier voor meer informatie.
 
start 3 en 4 oktober 2015 *
Dru Sound Cursus - Dru Centre Arnhem

In 3 modules onderzoeken we hoe jij je eigen klank kunt vinden en je lichaam in kunt zetten als het instrument van jezelf. Of je nu een (yoga) docent bent of niet, met kracht en overtuiging kunnen spreken en expressie geven aan wie je bent is voor iedereen interessant!
Daarnaast leer je hoe de stem werkt en hoe je hem door middel van stem oefeningen en ademhaling kunt versterken en hoe je de vocale capaciteiten uit kunt breiden.
Klik hier voor meer informatie.