Impressie Netwerkbijeenkomst Register

Vrijdag 23 januari was de sprankelende start van het nieuwe jaar en dat hebben we met 30 registerleden ingezet met de volgende waardevolle tips:
 
Michiel heeft een tipje van de sluier opgelicht over de wet van aantrekkingskracht.
Eén van zijn praktische tips is: geef wat je wilt ontvangen en het komt naar je terug. Wil je bijvoorbeeld meer liefde in je leven, dan zul je door liefde te geven merken dat er ook liefde naar jou toekomt. De kunst is om die liefde ook te ontvangen … 
Je bewustzijn en je onderbewustzijn zijn 2 sterke krachten. Het onderbewustzijn is zelfs zo sterk dat het je bewustzijn ‘onbewust’ kan beïnvloeden en tegenwerken. De beelden en woorden op een vision board beïnvloeden je onderbewustzijn positief en versterken daarmee je intentie.
 
 
We hebben ook met elkaar gesproken over je doelen voor het komende jaar. Een tip van Erik: Als het een beetje ongemakkelijk wordt zit je goed. Maar als je er heel bang van wordt is het misschien een iets te grote uitdaging.
 
Clementine Vos heeft verteld hoe ze een succesvolle yoga studio in Harderwijk heeft opgericht met het beeld, ik ga iets doen in mijn leven waar ik heel blij van wordt, tot ik 80 ben; echter weet ook, het is hard werken. Doe de dingen die bij je passen, iets anders kun je niet doen.
Haar tip hiervoor: Ga na waar jouw hart een glimlach van krijgt en doe dat.