14 mei - Mega mantra concert Den Haag

Mantra en kirtan
14 May 2017
Price: 
15,00 €

Dit wordt een groots concert! We zingen in de grote zaal van het prachtige Omni Centrum in Den Haag/Scheveningen, een belevenis op zich.

Hoe meer zielen, hoe meer klank. Hoe meer klank, hoe meer vreugde en positieve vibraties de wereld in kunnen gaan. Je hoeft niet te kunnen zingen, je doet mee op je eigen wijze en alleen luisteren mag ook.

Mantra’s komen in verschillende talen en tradities voor en kun je zien als krachtige affirmaties waarbij je specifieke kwaliteiten in jezelf versterkt. Om Namo Bhagavate Vasudevaya kun je bijvoorbeeld vertalen met “vol respect groet ik het meest stralende in mijzelf”.

Iedereen is van harte welkom!

 

Praktische informatie

De locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. Omni Centrum bevindt zich vlak achter het AFAS Circustheater, hier bevinden zich enkele parkeergarages. Parkeren in de straten van Scheveningen is niet gratis en kan niet langer dan 120 minuten. 

Vanaf station Den Haag Centraal rijden er rechtstreekse trams en bussen naar het Circustheater. Vanaf deze haltes is het 2 tot 5 minuten lopen naar Omni Centrum.