18 mei A'dam Spiritualiteit altijd en overal

Dru Yoga en Meditatie
18 May 2014
Price: 
30,00 €
Hoe blijf je in de drukte van alledag bij jezelf en hoe maak je gebruik van jouw wilskracht, passie en zelfmotivatie om met jezelf verbonden te blijven. Immers... het is die verbinding met jouw authentieke zelf die we spiritualiteit noemen.
 
De middag op 18 mei staat in het teken van 'praktische spiritualiteit' en hoe je de kracht van verbinding in jezelf naar boven kunt brengen. 
 
Thema’s van deze middag:
  • Presentatie door Savitri MacCuish
  • De kracht van meditatie. 
  • Spiritualiteit in het dagelijks leven .
  • Yoga oefeningen die je helpen om in balans te blijven.
 
Over Savitri MacCuish 
Met haar jarenlange ervaring in het trainen van mensen op het gebied van authentiek leiderschap en management, helpt Savitri MacCuish je bij het vinden van de kern van jezelf. Haar warme uitsraling en haar begripvolle benadering laten je zien hoe je door middel van yoga en meditatie je bewustwording kan verruimen. Ze gebruikt Dru Yoga en Dru Meditatie om je innerlijke ontwikkeling een krachtige impuls te geven. 
 
Over Dru
Wij zijn een internationale yogaschool en helpen mensen om contact te houden met zichzelf. We zijn vooral bekend door Dru Yoga: een vloeiende yogastijl die je helpt om stress los te laten en je dichter bij jezelf te brengen en die door iedereen kan worden beoefend.
 
Seminar ‘Spiritualiteit altijd en overal’
Vossius Gymnasium, Messchaertstraat 1, Amsterdam
Zondag 18 mei van 13.30 – 17.30 uur
Kosten: 30,-
Voertaal: Engels
Je kunt dit seminar online boeken: www.druyogashop.nl