8 mei - Op weg met de Bhagavad Gita

Avondseminar
08 May 2015
Price: 
15,00 €
In Dru Centre Den Haag geven we wekelijks yoga- en meditatielessen. Vanaf 8 mei gaan we ook filosofie lessen aanbieden aan de hand van het 5000 jaar oude yoga-geschrift de Bhagavad Gita, om yoga en meditatie te verdiepen. Het is de basis van de filosofie waar we binnen Dru mee werken.
 
In deze avond zijn yoga en meditatie deel van het programma en neemt Michiel van Schaveren je mee in de teksten van dit meesterwerk en de relevantie voor ons als mens in deze tijd. De belangrijkste teksten worden bekeken en afgewisseld door inspiratie, verhalen en soms een mantra. 
 
De lessen gaan één keer per maand plaatsvinden op een vrijdagavond. De overige data worden via de website en folders in Dru Centre bekend gemaakt. Je kunt steeds een losse les doen, en je hoeft ze niet allemaal te volgen om toch een goed begrip te krijgen van de universele thema’s. De eerste avond kun je ook gebruiken als introductie om meer te leren over de Gita.
 
Voor meer informatie over de Bhagavad Gita ga je naar www.opwegmetdebhagavadgita.nl.
Wat:                          Overzicht van de Bhagavad Gita en hoofdstuk 1
Wanneer:                   8 mei van 19:30-21:00. Zaal open vanaf 19:00 uur
Wie:                          Michiel van Schaveren
Waar:                        Dru Centre, Stevinstraat 260, 2587 EW Scheveningen
Meenemen:               Schrift en pen, flesje water
Prijs:                         €15,00
Aanbevolen literatuur: ‘Op weg met de Bhagavad Gita’ van Mansukh Patel, Chris Barrington, Savitri MacCuish en John Jones