Mega Mantra Amsterdam

Dru Concert
05 November 2017
Price: 
15,00 €

Dru's grootste Mantra concert!

Vorig jaar hielden we de eerste Dru Mega Mantra hier, in deze zelfde Buiksloterkerk. Wat was het prachtig! Ruim 150 mensen waren erbij om met ons samen te zingen en te mediteren. Dit jaar doen we dat weer: op 5 november zijn we opnieuw te gast in Amsterdam Noord. Kom je ook meezingen?

Mantra’s komen in verschillende talen en tradities voor en kun je zien als krachtige affirmaties waarbij je specifieke waarden en kwaliteiten in jezelf of in de wereld om je heen versterkt. Om Namo Bhagavate Vasudevaya kun je bijvoorbeeld vertalen met “vol respect groet ik het meest stralende in mijzelf”. Soms missen we het gevoel te (kunnen) stralen. Vaak gebeurd dit als onze verplichtingen en verlangens het contact met onszelf verstoren. Deze krachtige mantra doet een beroep op de meest intieme relatie met jezelf en jouw Zelf. Het geeft je de ruimte en nodigt je uit deze relatie eer aan te doen, hoe klein die relatie ook is. En zoals de natuurkundige wet zegt: alles wat je aandacht geeft, groeit....en bloeit!

Hoe meer zielen, hoe meer klank. Hoe meer klank, hoe meer vreugde en positieve vibraties de wereld in gaan! Je hoeft niet te kunnen zingen. Mee te doen mag helemaal op je eigen manier en alleen luisteren mag ook.Iedereen is van harte welkom!

Praktische informatie

Bereikbaarheid:
Auto:
Op rondweg A10 neem afslag S117. Op 90 meter afstand is een gratis parkeergelegenheid met ruimte voor 100 auto's. Gebruik voor navigatiesystemen de postcode 1034 ZK of adres Karveelstraat 10, Amsterdam.

Openbaar vervoer:
Centraal Station - bus 34 richting Banne Buiksloot - halte Barkpad.
Amstelstation - bus 37 richting Molenwijk - halte Fluitschipstraat.