3 april - Mega mantra concert in Amsterdam

Mantra concert
03 April 2016
Price: 
15,00 €
Ken je dit? Door de snelheid van je leven ben je soms net wat minder in verbinding met jezelf. Je hoofd zit vol gedachten, waardoor je jezelf net niet volledig kan beleven en kan genieten van het moment. Mantra kan je enorm helpen de verbinding met jezelf te herstellen.
 
"Man" betekent denken en "tra" komt van “trai” en betekent bevrijding. Dat is in het kort de essentie van mantra zingen: het bevrijdt je van je denken waarmee je uitkomt in je hart, in het Nu. Het verbindt je niet alleen met jezelf, maar ook met de mensen om je heen en daarmee is het een krachtige manier om positieve energie te bundelen.
 
Mantra’s komen in verschillende talen en tradities voor en kun je zien als krachtige affirmaties waarbij je specifieke kwaliteiten in jezelf versterkt. Om Namo Bhagavate Vasudevaya kun je bijvoorbeeld vertalen met  “vol respect groet ik het meest stralende in mijzelf”.
 
Hoe meer zielen, hoe meer klank. Hoe meer klank, hoe meer vreugde en positieve vibraties de wereld in kunnen gaan. Je hoeft niet te kunnen zingen, je doet mee op je eigen wijze en alleen luisteren mag ook. Iedereen is dus van harte welkom.

Een deel van de opbrengsten van deze middag komt ten goede aan de World Peace Flame Foundation (www.worldpeaceflame.org

  • Datum: 3 april 2016
  • Tijd: 14.30 – 17.00 uur, de zaal gaat om 14.00 open
  • Adres: Buiksloterkerk, Buiksloterkerkpad 10, 1034 VZ, Amsterdam
  • Prijs: €15,- voorverkoop,  €18,50 aan de zaal
  • Aanmelden: (link naar webshop)
  • Wie: Tom Dicke, Bertram van Alphen en Jolanda Jonker