Kalender DPN vanaf okt 2017

Activiteiten met een * zijn ook voor niet DPN leden.
Inschrijven voor één van deze activiteiten kan via de webshop. Je kunt voor een masterclass boeken nadat je bent ingelogd.
Wil je nog weten hoe het zit met het sterrensysteem, klik dan hier.
 
Activiteiten speciaal voor leden van het Dru Professioneel Netwerk (DPN)
 
4 november – Omgeving Arnhem - 10:30-17:00
Masterclass met Paul Mussche en Erik van Velzen - Yoga en Meditatie
 
In deze masterclass leer je hoe je de energetische effecten van de Energy Block Release reeksen verder versterkt. Kleine aanpassingen in de alignment van je lichaam, het werken met kernstabiliteit en ademhaling geven nieuwe inzichten! Het effect is dat je de energetische sleutels van EBR 1, 2 en 3 beter gaat doorgronden. Je komt nog dichter bij de oorspronkelijke kracht van deze reeksen.
 
Onderdelen van de dag:
•    Wat is ‘zachte kracht’?  We gaan de rol van spierkracht in EBR verder verkennen en bespreken hoe je de gewrichten zacht houdt.
•    Hoe kunnen we beweging en ademhaling (annamaya en pranamaya kosha) laten samenwerken en zo sturen dat we de energiestroom bewuster kunnen richten en ervaren? 
•    Ieder lichaam is anders. Daardoor zullen we sommige bewegingen op heel verschillende wijze uitvoeren of soms extra bewegingen toevoegen. We gaan doornemen welke variaties een vergelijkbaar energetisch effect hebben en welke niet.
•    Werken met stabiliteit. Je zult ervaren dat veranderingen in de positie van je benen, heupen en armen de stabiliteit veranderen en daardoor andere effecten hebben. 
•    We oefenen hoe de overgang tussen de verschillende onderdelen van EBR 1, 2 en 3 eruit ziet en hoe je zorgt voor een zeer vloeiende bewegingsreeks.
 
Om te boeken, ga naar de webshop. Nadat je bent ingelogd zijn de masterclasses zichtbaar en kun je boeken.
 
 
Activiteiten die ook toegankelijk zijn voor niet DPN leden
 
14 oktober* - Nijeholtpade
Leef je dromen!
Dru Yoga, Sound en Meditatie - Dru Team

Iedereen heeft zijn eigen dromen. Echter, door de drukte van het dagelijks leven is het soms lastig om de juiste doelen te stellen om die dromen bewaarheid te kunnen maken. Deze middag werken we met Dru Yoga en Dru Meditatietechnieken om het leven van jouw dromen kracht en focus te geven en om je innerlijke rust te bewaren.

Voor meer informatie en om te boeken klik hier.
 
15 oktober* - Assen - 14:30-17:00
Mega Mantra concert

De essentie van mantra zingen: het bevrijdt je van je denken waarmee je uitkomt in je hart, in het nu. Het verbindt je niet alleen met jezelf, maar ook met de mensen om je heen en daarmee is het een krachtige manier om positieve energie te bundelen. Je hoeft niet te kunnen zingen, je doet mee op je eigen wijze en alleen luisteren mag ook. Iedereen is dus van harte welkom.

Voor meer informatie en om te boeken klik hier.
Ook op 5 november in Amsterdam en 8 dec in Arnhem.

 

29 oktober* - Omgeving Arnhem - 13:30-17:30
Dru Yoga kennismakingsmiddag

Elk jaar organiseren we een middag waarop je met de specifieke details van de Dru opleidingen kennis kunt maken. De verschillende onderdelen van de opleiding komen aan de orde en je bent in de gelegenheid ze zelf te ervaren (yoga, meditatie, ademhalingstechnieken, ontspanning ed.) Je kunt het opleidingsmateriaal inzien, je vragen stellen en een intake gesprek hebben met een van de docenten.

Voor meer informatie en om te boeken klik hier.