Nieuws

20 April 2016

Met groot enthousiasme en door de grote vraag gaan we voortaan elke maand een kirtan en mantra avond verzorgen. We wisselen de concerten steeds af tussen Arnhem, Amsterdam en Den Haag. Op www.druyoga.nl/evenementen kun je steeds de nieuwe data zien.

Wil je steeds op de hoogte worden gehouden via de kirtan en mantra nieuwsbrief? Schrijf je dan hieronder in. Tot snel!
Bertram, Jolanda, Michiel en Tom

 

 

 

13 April 2015
Je kunt dagelijks een, of meerdere bij elkaar horende verzen, lezen uit 'Op weg met de Bhagavad Gita' via onze facebook-pagina. Elke dag publiceren we de verzen voor die dag zodat je met inspiratie aan de dag kunt beginnen. Ook geven we een samenvatting aan het begin van elk hoofdstuk en de bijbehorende Gita-clip van Mansukh Patel.
 
 
 
06 March 2014

Schrijf je in en ontvang wekelijks een email met praktische en inspirerende tips over en met Dru Yoga. Je kunt je inschrijven op http://www.druyoga.nl/nieuwsbrief/dru-yoga-tips

06 August 2013

De Dru Yoga Online studio is al jaren heel succesvol en een bron van inspiratie voor vele mensen. Nu zijn er ook 10 Nederlandse Dru Yoga en Meditatie opgenomen en te volgen. Dit zijn de eerste van een hele rij aan nieuwe lessen dit jaar. Er is nu een speciaal aanbod om gratis twee maanden deze lessen te volgen.

Via deze beschrijving om lid te worden kun je het makkelijkst jezelf in schrijven.

We wensen je fijne lessen toe!