Zomer nieuwsbrieven

Deze zomer sturen we je nieuwsbrieven over oa de Summerschool, yoga en Patanjali! 
In deze e-mail lees je welke yoga je kunt doen tijdens de zomer. Geniet !
 
Deze zomer organiseren we de Summerschool op 19, 20 en 21 augustus!!! 
De Summerschool 3-daagse is voor zowel de studenten die de Dru yoga opleiding volgen als voor de gediplomeerde docenten om zich te verdiepen in hun yoga beoefening. Plezier en ontspanning staan op de voorgrond. Je zult in deze dagen nieuwe aspecten leren van de asana’s, pranayama, meditatie en mantra. 
En….. we houden rekening met de thema’s die je zelf graag zou verdiepen. 
 
Als student heb je altijd wel een bepaalde houding of stof die niet helemaal tot je doordringt. Nu krijg je de kans om er dieper op in te gaan en er uitgebreid mee te oefenen. 
Als gediplomeerd docent kan het zijn dat je even geen les geeft en je verbinding met jezelf en de Dru traditie wilt verdiepen of heb je een zomerstop en wil je nieuwe inspiratie opdoen voor je lessen. 
 
Claudia Huijbrechts  was er vorig jaar bij: ´Ik heb er elke minuut van genoten. Tijdens dit weekend heb ik mijn Dru moment mogen ervaren, een gevoel van thuiskomen, het kunnen voelen  en uitstralen van onvoorwaardelijke liefde. Een miniretraite, een cadeautje voor mezelf!´
 
De Summerschool lijkt op een retraite. Er is aandacht voor yoga maar ook voor rust en ontspanning. We gaan de natuur in en buiten yoga doen. Herinner je je wat het met je doet als je op je blote voeten buiten yoga doet? Inderdaad: aarding en rust. Het zou leuk zijn als je een plek in de buurt hebt waar je kunt overnachten, een plek die je een vakantiegevoel geeft. Rond Arnhem zijn er een aantal mooie plekken.
 
We zien je graag bij de Summerschool!