"Word de architect van je toekomst"

Verlang jij ook naar een leven waar je in balans kunt blijven, sterk en gelukkig kunt zijn en een baken van vertrouwen bent voor mensen in je omgeving, welke onzekerheden er ook in de wereld om je heen zijn?

Begin jij straks, samen met mensen die zeer goede vrienden worden, aan de Dru Yoga docentenopleiding?

Misschien is dit wel de start van een nieuwe, inspirerende, positieve toekomst: een uniek moment in je leven dat je je voor altijd herinnert.

Bij Dru zijn we ervan overtuigd dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Ons hedendaagse en holistische gebruik van de eeuwenoude yoga technieken, zonder de essentie ervan te verliezen, kan de relatie met jouw lichaam en geest voorgoed veranderen. Deze aanpak is zeer effectief. Je zult openbloeien, ontdekken wie je werkelijk bent, waar je met je leven naartoe wilt en je potentieel leren gebruiken.

 

Tijdens de opleiding leer je uiteraard de klassieke asana en onze Dru-bewegingsreeksen. Je bekwaamt je in pranayama, meditatie, yogafilosofie en yoga nidra. Je volgt het achtvoudige pad en je ontwikkelt jezelf door les te geven.

Maar meer nog dan dat leren wij je hoe je een krachtige, dagelijkse yoga beoefening opbouwt en onderhoudt. Je zult ervaren dat je sterker, dankbaarder en gelukkiger in het leven kunt gaan staan.

Yoga wordt een levenswijze. Vanuit deze diepere verbinding met jezelf leer je eerlijker naar jezelf te kijken en nieuwe deuren in jezelf te openen.

Vriendschap, plezier en verbinding horen wat ons betreft bij yoga beoefening en innerlijke transformatie. Beoefen je samen, dan kun je inzichten beter verankeren, voel je je gesteund en zie je je eigen pad in een groter perspectief.

Daarom zijn retraites altijd onderdeel van onze opleiding en hebben we een eigen trainingscentrum in Arnhem.

gratis dru yogales

ONTVANG EEN GRATIS
DRU YOGA CLASS

Begin Dru Yoga deel van je dagelijks leven te maken met deze 30 minuten Dru Yoga les met Willemijn Kaasjager, een van onze Dru Yoga docentenopleiders.

Meld je hier aan:

 

Yoga is een innerlijke reis die zich tegelijk op lichamelijk, emotioneel als spiritueel vlak voltrekt. Iedereen kan daarmee aan de slag. Iedereen die zichzelf beter wil leren kennen, wil zorgen voor blijvende verandering en beperkende gedachten wil loslaten. Het maakt niet uit of je stijf, lenig, jong of oud bent.

De Dru Yoga Docentenopleiding is er voor iedereen die gemotiveerd is om de beste versie van zichzelf te worden en zich daarvoor actief wil inzetten. Onze missie luidt dan ook: ‘Transform the world by giving people the tools to transform themselves'.

In de afgelopen 30 jaar hebben wij overal in de wereld duizenden mensen opgeleid tot yoga- & meditatiedocent. We hebben de persoonlijke transformatie bij onze cursisten voor onze eigen ogen zien voltrekken en gezien hoe zij zich hebben ontwikkeld tot uitstekende Dru Yogadocenten.

 

 

Ik wil graag eerst even een docent spreken.

 

 

Ankie Pluim

De Dru Yoga opleiding is een hele inspirerende opleiding met fijne docenten. Ik hou van de zachte, vloeiende Dru Yoga series en hun diepe doorwerking. Na al die jaren geef ik nog met heel veel passie en plezier Dru Yogalessen. En ik hoop dat nog heel lang te mogen doen."

 

Dru Yoga vindt zijn oorsprong in hatha yoga maar heeft zich gaandeweg ontwikkeld tot een wetenschappelijk onderbouwde, therapeutische yogastijl. Dru Yoga is sierlijk, krachtig en wordt gekenmerkt door vloeiende bewegingen, gerichte ademhaling en visualisatie. Vanuit een stevige kernstabiliteit brengt Dru Yoga je bovendien meer kracht en flexibiliteit: zowel in je lichaam als in je gedachten.

 

Mede door de intensieve begeleiding van ons docententeam ben jij na de opleiding helemaal klaar om yogales te geven en heb je een vaste practice. Je krijgt toegang tot ons netwerk van yogadocenten en onze post graduate programma’s en retraites. Die zijn stuk voor stuk ontworpen om je verder te professionaliseren en te specialiseren.

 

 

 

Andre Hartwich

Met Dru Yoga word je de architect van je toekomst.

Alle onderdelen van Dru Yoga helpen je bij je spirituele reis."

 

 

Wil je graag met een van onze docenten in gesprek?