Dru Logo White PNG-50pc

Investering & Voorwaarden

Investering & Betaling

Inschrijven

Om je plek te reserveren betaal je eenmalig het inschrijfgeld van € 75,-.

Opleidingskosten

Vervolgens is de opleiding € 3275,- als je het lesgeld hebt betaald voor aanvang van de opleiding (je ontvangt hiermee 15% korting). In dit bedrag zit het studieboek, het lesgeld, de lokale bijeenkomsten, de terugkomdagen en het examen. Dit is exclusief de kosten voor eventueel verblijf tijdens retreats, de verplichte literatuur en de inschrijfkosten. Als je in termijnen wilt betalen is het totale lesgeld € 3850,-.

Boeken in de Dru Online Shop

Als je inschrijft is in beide gevallen je eerste betaling € 625,- (dit is inclusief het inschrijfgeld van € 75,-). Vervolgens kun je kiezen de betaling van het resterende bedrag te voldoen:

  1. in één keer vóór aanvang van de opleiding met 15% korting. Je betaalt dan de resterende € 2725,- of;
  2. in 15 maandelijkse termijnen van € 220,- te voldoen d.m.v. automatische incasso. Je betaalt zo de resterende € 3300,-.

---

Studiebelasting

Je yoga beoefening en zelfstudie nemen gemiddeld 5 tot 7 uur per week in beslag. De opleiding zelf bestaat uit 220 contacturen.

Voor wie is de Dru Yoga Docentenopleiding

  • Je bent geïnteresseerd in yoga/gezondheid en ziet een carrière als yogadocent voor je;
  • Je wilt yoga toevoegen aan je persoonlijke programma voor meer balans, rust en gezondheid.
  • Je bent toe aan een nieuwe impuls voor je persoonlijke en spirituele groei, juist in deze tijd.
  • Je overweegt om yogadocent te worden naast het werk dat je nu doet: eens iets heel anders.
  • Je wilt je positief voor de wereld en de mensen om je heen inzetten en beginnen met jezelf.

---

Voorwaarden voor deelname

Introductiegesprek

We voeren een intakegesprek om stil te staan bij je motivatie en achtergrond. Je hebt enige ervaring met yoga, bijvoorbeeld door yogales te hebben gevolgd. We ontvangen in het gesprek graag informatie over je conditie en je lichamelijke/mentale gezondheid.

Opleiding

Je voelt je gemotiveerd om tijdens de opleiding een dagelijkse beoefening te ontwikkelen. Je volgt de modules en woont de oefengroepen bij. Je maakt soms schriftelijke verslagen en houdt waar nodig een kort dagboek bij. Je staat er open voor om tips te krijgen van je docent en je ontwikkeling samen te bespreken.