Dru Yoga, Sound en Meditatievoor registerleden

Leef je dromen!

14 Oct 2017 - 13:30 to 17:30Kerkweg 7A, Nijeholtpade - NL30,00 €

Leef je dromen! - Dru Yoga, Sound en Meditatie

Iedereen heeft zijn eigen dromen. Echter, door de drukte van het dagelijks leven is het soms lastig om de juiste doelen te stellen om die dromen bewaarheid te kunnen maken. Deze middag werken we met Dru Yoga en Dru Meditatietechnieken om het leven van jouw dromen kracht en focus te geven en om je innerlijke rust te bewaren.

Dru Concertvoor registerleden

Mega Mantra Assen

15 Oct 2017 - 14:30 to 17:00Zuidhaege 2, Assen - NL15,00 €

Dit wordt een groots concert!

We zingen deze keer bij Podium Zuidhaege in Assen. 

Hoe meer zielen, hoe meer klank. Hoe meer klank, hoe meer vreugde en positieve vibraties de wereld in kunnen gaan. Je hoeft niet te kunnen zingen, je doet mee op je eigen wijze en alleen luisteren mag ook.

Iedereen is van harte welkom!

Kennismakingsdag yogavoor registerleden

Kennismakingsdag Dru Yoga

29 Oct 2017 - 13:30 to 17:30, Arnhem - NL30,00 €

We organiseren elk jaar een aantal middagen waarop je specifiek met de details van de Dru Yoga docentenopleiding kennis kunt maken. Ontdek de verschillende onderdelen van de opleiding (yoga, meditatie, ademhalingstechnieken, ontspanning etc.), bekijk het opleidingsmateriaal en stel al je vragen aan een van de docenten in een intakegesprek.

Dru Yoga introductievoor registerleden

Dru Yoga Kennismakingsmiddag

29 Oct 2017 - 13:30 to 17:30Overmaat 73, Arnhem - NL30,00 €

Maak kennis met de diepe werking van Dru Yoga

Dru Yoga is een vorm van yoga waarbij zachte bewegingen en gecontroleerde ademhaling centraal staan. Het wordt een heerlijke middag met beweging en ontspanning.

Deze middag is ook geschikt om kennis te maken met onze Dru Yoga docentenopleiding. Het nieuwe cursusjaar start in maart 2018. In 16 modules verdeeld over 3 jaar leer je alle aspecten van Dru Yoga. Tijdens de middag kun je het opleidingsmateriaal inkijken en vrijblijvend een oriënterend gesprek voeren met een van onze docenten.

Wat heb je nodig?

Mat, deken, kussentje en een flesje water. Wij zorgen voor de thee.

We heten je graag hartelijk welkom!

Dru Meditatiecursusvoor registerleden

Start Dru Meditatiecursus Zeeland

5 Nov 2017 - 10:30 to 16:30Singelstraat 7, Goes - NL

Dit najaar start er een Dru Meditatiecursus, ditmaal in Goes, Zeeland. In vijf zondagen leer je allerlei handige tools voor meditatie. Leerzaam en heilzaam. Je bent van harte welkom!

Dru Concertvoor registerleden

Mega Mantra Amsterdam

5 Nov 2017 - 14:30 to 17:00Buiksloterkerkpad 10, Amsterdam - NL15,00 €

Dru's grootste Mantra concert!

Vorig jaar hielden we hier de eerste Dru Mega Mantra, in deze zelfde Buiksloterkerk. En wat was het prachtig! Ruim 150 mensen waren erbij om met ons samen te zingen en te mediteren. En daarom doen we dat dit jaar gewoon weer: op 5 november zijn we opnieuw te gast in Amsterdam Noord.

Kom je ook meezingen? Iedereen is van harte welkom!

Dru Concertvoor registerleden

Mantra & Kirtanavond Arnhem

8 Dec 2017 - 19:30 to 21:30Overmaat 73, Arnhem - NL15,00 €

Verbinding door muziek.

De essentie van mantra zingen: het bevrijdt je van je denken waarmee je uitkomt in je hart en in het nu. Het verbindt je niet alleen met jezelf, maar ook met de mensen om je heen en daarmee is het een krachtige manier om positieve energie te bundelen. Je hoeft niet te kunnen zingen, je doet mee op je eigen manier en alleen luisteren mag ook. Iedereen is dus van harte welkom.

Dru Yoga, Ayurveda & Meditation Retreatvoor registerleden

Rasayan Retreat

31 Mar 2018 (All day) to 1 Apr 2018 (All day), -
Dru Rasayan Retreat 2018

Rasayan Retreat -  Become the master of your day!

In this retreat you will discover your dominant dosha, learn how to optimize your daily practise and make the right lifestyle choices to create and maintain vibrant health. Simple ancient techniques, which are embedded into Dru Yoga and Dru Meditation and into Ayurveda (Science of Life), will help you to become the master of your day.

With Anita Goswami and Savitri MacCuish