connectillustratie

Het pad van Dru

Flames of Friendship

Op dit moment bevinden we ons midden in de Veertigdagentijd, de 40 dagen die vooraf gaan aan Pasen. In de natuur zien we dieren en planten zich weer naar buiten keren om zich te koesteren in het licht van de lente en wij openen ons hart voor de zon.
Juist in deze tijd kan de betekenis van en de verbinding met de heilige feestdagen nog krachtiger gevoeld worden.

De Veertigdagentijd is van oudsher een periode die gebruikt wordt voor bezinning. Je kunt je afvragen hoe je jezelf voedt, lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel. Naar wat je nodig hebt en hoe je er kunt zijn voor anderen. Zeker in deze huidige tijden doet een warm woord, een lief gebaar, bemoediging en aandacht, ons goed. Misschien wil je uitreiken naar de trouwe deelnemers aan je online-yogales om ze te bedanken en een hart onder de riem steken, misschien voelt iemand in je nabijheid zich alleen. Bedenk dan:

” Geen mens kan iedereen helpen
Maar iedereen kan iemand helpen ”
– Max Lucado-

Door een kaartje te sturen, iemand even te bellen of een kaarsje aan te steken voor iemand, geef en ontvang je nabijheid. Wat je geeft, vermenigvuldigt: het wordt meer. Liefde en licht worden meer als je het deelt. Het brengt iets voort, het brengt iets teweeg. Het geeft verbinding en hoop. Iemand ziet en hoort je, denkt aan je en jij kunt een ander weer zien en horen en laten weten dat je er voor hem of haar bent.

Met de Flames of Friendship van de World Peace Flame, kun je op een prachtige manier het licht delen. Het setje bestaat uit twee kaarsjes die gezegend zijn met de Gayatri mantra en het licht van de World Peace Flame. Een van de twee kaarsjes kun je branden terwijl je denkt aan degene aan wie je het gaat sturen. Er zit een kaartje bij waarop je een persoonlijke boodschap kunt schrijven. Het andere kaarsje kan weer aangestoken en doorgegeven worden door de ontvanger. Zo kun je een schitterende ketting van licht en vriendschap brandend houden!

” Soms gaat het licht uit, maar wordt de kaars weer aangestoken door een ander”
– Albert Schweitzer-

Set Flames of Friendship, 4 stuks van € 31,80 voor € 19,95 plus gratis verzenden

Home