connectillustratie

Het pad van Dru

Licht en overvloed

Het nieuwe jaar is bijna een maand onderweg en we hebben het volste vertrouwen dat we onze deuren weer kunnen openen en onze lessen weer live kunnen gaan geven. 2021 leert ons -eens te meer- dat verandering de enige constante, de enige onveranderlijke wet in het leven is.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie met de collega’s van het DPN-netwerk blikten we vooruit op een jaar vol overvloed: van gezondheid tot financiële mogelijkheden. Nagenieten kan met het filmpje onderaan dit artikel.

Iedere dag is een goede dag voor een nieuw begin. Of je nu wilt beginnen met vertrouwen op overvloed, met een kleine stap de basis wilt leggen voor je dagelijkse beoefening of betere keuzes wilt maken om je gezondheid te voeden. Wat er in de wereld om je heen gebeurt, heb je niet in de hand. De manier waarop jij daarnaar kijkt en bijvoorbeeld werkt aan je gezondheid – in al haar facetten – wel. Met de serie masterclasses  https://www.druyoga.nl/shop/event/3-x-masterclass-immuniteit-gezondheid-in-eigen-hand-dpn/ over immuniteit hebben we je daar veel handvaten voor gegeven door middel van yoga, pranayama en meditatie. Op zaterdag 6 februari sluiten we de reeks af met het thema brain health https://www.druyoga.nl/shop/event/immuniteit-gezondheid-in-eigen-hand-3-het-brein-dpn/ waarover je in deze nieuwsbrief meer leest.

En hoe het ons ook vergaat, er is altijd het licht. In ruim twintig jaar met de World Peace Flame in ons midden, hebben we talloze verhalen gehoord over de kracht die het licht kan bieden. Kinderen voelen zich van nature aangetrokken tot de vlam en met de filmpjes van Lopend Vuurtje, verderop in deze nieuwsbrief, sturen we hoop en goede wensen naar alle kinderen en (groot-)ouders. Want je verbinden met het licht, kun je niet jong genoeg leren.